Foredrag med Emil Erichsen skipper på Havana – Kurs mod Fjerne kyster

Torsdag den 26. januar  kl. 19 afholder Jyderup Erhvervsforening foredrag med Emil Erichsen skipper på Havana kendt fra TV2 serien Kurs mod fjerne kyster.
Foredraget afholdes i Jyderup Hallen.

Køb billetter her: https://jyderup-erhvervsforening.billet.dk/order/gateway/13257494

emil-erichsen

Det blev noget med at sejle” – Foredrag med Emil Erichsen – Skipper på Havana.
I dette underholdende og eksotiske foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han har gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at sejle jorden rundt når man kun er i starten af 20´erne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster”, og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

Det bliver en aften med fascinerende, sjove og rørende fortællinger om 3 år til søs. Undervejs vil Emil vise små videoklip.