Foredrag med Lindy Aldahl blev kendt fra DR’s seersucces “Rigtige mænd” (2017)

Tirsdag den 29. november 2017 kl. 19.30 afholder vi foredrag med Lindy Aldahl der blev kendt fra DR’s seersucces “Rigtige mænd” i Jyderup Hallen.
Køb billetter på her

Lindy Aldahl 2 (002)

Lindy er en rigtig humørbombe og den mest konkurrencemindede af de fem håndværkere fra programmet. Kendt under mottoet “Jeg er ikke bare murer jeg er også perfekt”. Under kyndig kost- og træningsvejledning gik Lindy og co. i gang med en omfattende livsstilsændring.
Ud over at drive sit eget lokale murerfirma i Himmerland, holder Lindy foredrag rundt omkring i landet, hvor han med sit gode humør, grin og kvikke bemærkninger med det samme fanger sit publikum.
Man kan se frem til et fantastisk sjovt, levende og inspirerende foredrag om Lindys livsstilsændring – fyldt med anekdoter fra programmet “Rigtige Mænd”.
På en humoristisk måde fortæller Lindy om sin forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion, hvor smøgerne og den fede sovs er lagt på hylden. Alt sammen igangsat af hans medvirken i “Rigtige Mænd”.
Hør Lindy fortælle om sin deltagelse i programmet og om livet før og efter DR succesen. Det bliver med garanti ikke kedeligt.