Medlemsmøde den 20. september

Tirsdag den 20. september er der igen medlemsmøde på Bromølle Kro kl. 18. Denne gang er det foredragsholder Lars Mogensen der kommer og holder et forrygende foredrag om konflikter og konflikthåndtering. Foredraget er for alle medlemmer og deres medarbejdere.

Lars Mogensen

lars_portrait_flaske

Konflikthåndtering og kommunikation i praksis
Et hæsblæsende, interaktivt øjenåbner-foredrag med en af tidens bedste foredragsholdere. Hvordan påvirker din adfærd og din kommunikation dine omgivelser? Lars Mogensen tager deltagerne med på en rejse gennem sine egne oplevelser og videre ud i deres egen virkelighed på jobbet og derhjemme. Et spændende, lærerigt og underholdende minikursus i effektiv kommunikation med dine omgivelser og en øjenåbner om konflikthåndtering, kommunikation og samarbejdet med og relationen til dine omgivelser. Lars bruger alle tilgængelige virkemidler i sine foredrag, og bagefter ville du blot ønske, at du havde hørt foredraget for mange år siden.

Du skal tilmelde dig/jer på mødet på info@jyderuperhvervsforening.dk