Tilmeld dig Lystændigsfesten d. 23/11-2018

Du kan altid læse om alle vores aktiviteter på Facebook. Ønsker du information om byens nyheder, aktiviteter og projekter, kan du læse mere på Jyderup.dk eller på Facebook. Nedenfor kan du se mere om Jyderup Erhvervsforenings aktiviteter "Tovedage" etc.:

Der er Lystændingsfest i Jyderup på følgende dato:

Fredag den 23. november 2018, kl. 15:00-20:00.

Sted:

Ved Lystændingsfesten afspærres Skarridsøgade (hovedgaden i Jyderup midtby) fra husnr. 31-55 og alle aktiviteter vil være der og på parkeringspladsen ved Kop&Kande/SugerBrugsen.
Busruterne omlægges, så stoppestederne er på Sølystvej.

Hvem kan deltage ved Lystændingsfest?

Alle, der vil sælge noget… og selvfølgelig alle, der vil købe noget.

Du kan tilmelde dig/eller for yderligere information, send en mail til: torvedag@jyderuperhvervsforening.dk

Hvad koster det?

Stadeholdere: Salg af nye produkter samt fremvisning og produkt­demonstration.
Pris pr. bod: Kr. 200 + moms (GRATIS, hvis du er medlem af Jyderup Erhvervs-forening).
Prisen er inklusiv et 3x3m tomt telt samt adgang til strøm. Du skal selv medbringe forlængerledning, borde, stole mv.
Opsætning: Fra kl. 8:00.

Kræmmere og loppere:
Kun salg af brugte effekter.
Pris pr. torvedag: kr. 40 + moms for 3 meter. Med bil: 80 kr. + moms.
Opsætning: Fra kl. 7:00.