Tilmeld dig Torvedagene

Du kan altid læse om alle vores aktiviteter på Facebook. Ønsker du information om byens nyheder, aktiviteter og projekter, kan du læse mere på Jyderup.dk eller på Facebook. Nedenfor kan du se mere om Jyderup Erhvervsforenings aktiviteter "Tovedage" etc.:

Der er Torvedag i 2018 på følgende datoer:

Lørdag den 5. maj (Tema: Hus, have og bil)
Lørdag den 2. juni (Tema: Børn og dyr)
Lørdag den 4. august (Tema: Kost og sundhed)
Lørdag den 1. september - STOR BYFEST! (Tema: Fest)

Sted:

Torvedage afholdes på parkeringspladsen bag ved Stationscenteret (bag ved Skarridsøgade 35), på bibliotekspladsen og pareringspladsen foran denne, i Skarridsøsalen og eventuelt på paringspladsen ved Kop&Kande og SuperBrugsen.
Ved By- og Lystændingsfesten afspærres Skarridsøgade (hovedgaden i Jyderup midtby) og alle aktiviteter vil være der og på parkeringspladsen ved Kop&Kande/SugerBrugsen.

Hvem kan deltage på torvedagene?

Alle, der vil sælge noget… og selvfølgelig alle, der vil købe noget.

Du kan tilmelde dig/eller for yderligere information, send en mail til: info@jyderuperhvervsforening.dk

Hvad koster det?

Stadeholdere: Salg af nye produkter samt fremvisning og produkt­demonstration.
Pris pr. bod: Kr. 200 + moms (GRATIS, hvis du er medlem af Jyderup Erhvervs-forening).
Prisen er inklusiv et 3x3m tomt telt samt adgang til strøm. Du skal selv medbringe forlængerledning, borde, stole mv.
Opsætning: Fra kl. 8:00.

Kræmmere og loppere:
Kun salg af brugte effekter.
Pris pr. torvedag: kr. 40 + moms for 3 meter. Med bil: 80 kr. + moms.
Opsætning: Fra kl. 7:00.

Tilmelding til Torvedagene 2018
Udfyld formularen - og vi vender tilbage med en bekræftelse af din tilmelding.