Kåring af årets Mønsterbryder og Ildsjæl d. 31. januar, kl. 16-18 i Skarridsøsalen

Kom og vær med, når Jyderup Erhvervsforening for første gang kåret årets Ildsjæl og Mønsterbryder 31. januar kl. 16.00-18 i Skarridsøsalen.
Vi kårer årets frivillige Ildsjæl, som gør meget for andre. Vinderen modtager en gavecheck på 5.000 kr. fra Sparekassen Sjælland-Fyn, som i år er finansiel partner på Ildsjæleprisen. Pengene går til den forening, som ildsjælen udpeger.
Vi kårer årets Mønsterbryder virksomhed, der tør ”gå imod strømmen”  Vinderne modtager en gavecheck på 5.000 kr. fra Skandinavisk Partner Service, som i år er finansiel partner på Mønsterbryderprisen.
Jyderup Erhvervsforening byder på et glas bobler og snacks og der vil være musikalt underholdning med gruppen Trolls.
Alle er velkomne til at deltage og arrangementet er gratis