Medlemsmøde den 3. december 2019 kl. 18 på Bromølle Kro

Du/I inviteres til årets sidste medlemsmøde på Bromølle Kro tirsdag d. 3. december kl. 18.00.
Vi begynder mødet med en ekstraordinær generalforsamling, hvor det eneste punkt er valg af en revisor. Baggrunden er, som de fleste af jer ved ganske trist, idet en af vores nuværende revisorer Flemming Jensen afgik ved døden tidligere på året.
Skulle der blandt vores medlemmer være en, som gerne vil opstille som revisor, må I meget gerne skrive til formand@jyderuperhvervsforening.dk

Efter spisning og et indlæg om istidsruten går vi i gang med aftenens program, hvor vi stiller skarpt på året der er gået og så kigger vi frem mod 2020.
Denne gang har vi valgt at lave bordplan, da vi ønsker at du/I skal evaluere og give feedback på det forgangene år. Du/I får også rig mulighed for at få sparring til at kigge ind i egen forretning og måske få nye idéer eller input til det kommende år.

Derfor vil vi gerne ‘blande’ jer lidt.

Til medlemsmødet må du/I meget gerne have nedenstående med i håndbagagen:

I Erhvervsforeningen vil vi gerne dygtiggøre os og blive endnu bedre. Det er vores nytårsforsæt.

• Hvad er gået godt i 2019?
  • Hvad bygger du/I videre på?
  • Hvilke mål har du/I sat jer i 2020?
  • Hvordan kan Erhvervsforeningen hjælpe dine virksomhed videre med dine mål?
  • Har du/I ris eller ros til næste års medlemsmøder – form, struktur og indhold?

Program for aftenen:

18.00: Velkomst, præsentation og ekstraordinær generalforsamling
18.15: Spisning
19.15: Oplæg omkring istidsruten
19.45: Tilbageblik og fremtidsplaner
21.00: Afslutning og tak for i aften

Du skal tilmelde dig/jer til mødet på mail: info@jyderuperhvervsforening.dk, senest den 28. november.
Prisen er pr. person inklusiv mad, 1 øl/vand og kaffe er 160 kr. + moms, som faktureres sammen med den næste kvartalsopkrævning.