Rejseforedrag: ”I Vitus Berings fodspor”

Vi indbyder hermed alle  til rejseforedrag ”I Vitus Berings fodspor”
Kom og hør formanden for Eventyrernes Klub, Jens Andersen berette om sin 5 måneders motorcykeltur fra Skt. Petersborg til Stillehavet, hvor målet og opgaven var at beskrive den historiske rejse som Vitus Bering foretog fra 1725-1743. Det var zar Peter den Store som havde bestilt Vitus Bering til at undersøge om Sibirien var forbundet med Nordamerika eller om der var et stræde imellem.
Arrangementet finder sted på Søbækhave, Søbæksvej 30, Jyderup i samarbejde ml. JLMK og Jyderup Erhvervsforening.
Vi begynder med spisning kl. 18.30, hvorefter foredraget med Jens Andersen går i gang kl. 19.30.
Menuen er glaseret landskinke m/flødekartofler, salater og brød.
Pris for mad og foredrag er 150 kr. pr. pers. Drikkevarer købes på stedet.
Tilmelding: Søren Bøtker på mail: info@jyderuperhvervsforening.dk eller Michael Madsen mamd@regionsjaelland.dk. Bemærk sidste tilmeldingsfrist til spisning er d. 17. november 2019.
Vel mødt til jer alle