Byfest 2022

Kom til årets Byfest lørdag d. 3. september fra kl. 08.00 – 23.00! Skarridsøgade spærres af, og der vil være forskellige aktiviteter HELE dagen! Kom og besøg butikkerne og de mange boder og foreninger på gaden: Nyd blandt andet musik fra Jyderup Musikforening på bibliotekspladsen og giv laserskydning et skud i teltet hos Jyderup Skytteforening. Tag senere et slag BANKO i det store festtelt inden fællesspisning og afrund dagen med rytmiske bevægelser til lyden fra DJ’en og den anden musikalske overraskelse, som snart afsløres!

Vi glæder os til at se jer!

Se det fulde program her: https://www.jyderuperhvervsforening.dk/…/programmer_a4…

Vi ses! ☀️

PS. Vi har også plads til din virksomhed, forening eller private bod! Skriv til Mia på info@jyderuperhvervsforening.dk og book en bod, eller hør mere. 

Gratis stand til byfesten og lystændingsfesten mm.

Vi samler byens erhvervsvirksomheder, forretninger og borgere i et stærkt fællesskab, når vi gennemføre festlige aktiviteter i byen, der kan medvirke til vækst hos med­lemmerne. Det er ved disse aktiviteter, at stande/telte/boder er gratis for vores medlemmer. 

Det er vigtigt, at alle virksomheder i Jyderup står sammen og bakker op om udviklingen af Jyderup, hvis Jyderup fortsat skal have et godt handels- og erhvervsliv. Ved at stå sammen, kan vi bedst muligt være med til at påvirke udviklingen i den retning, vi ønsker.

Book en stand

Er du medlem af Jyderup Erhvervsforening?

Ved indsendelse af kontaktoplysninger accepteres

Årshjul for byaktiviteter

Fastelavn

Lørdag d. 18. Februar på bibliotekspladsen - Se info

Smag på Jyderup

Samt Costa del Jyderup foregår samtidig med Danish Outdoor Festival: Weekenden i uge 17 - d. 28., 29. Og 30. April 2023.

Sankt Hans

Fredag d. 23. Juni 2023

Byfest

Lørdag d. 2. september 2023 - Information følger - Book din bod allerede i dag! 

Halloween

Udsmykning uge 42 - 45

Julebelysning

Udsmykning uge

Lystændingsfest

Fredag d. 24. november - Information følger - Book din bod allerede i dag! 

Næste aktivitet » Costa del Jyderup 2023

Se info og klik "deltager"