Danish Outdoor Festival 2023

Evalueringformularer

Vi ønsker en god og bred dialog omkring Danish Outdoor Festival. Derfor må du meget gerne udfylde dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis vi skulle have yderligere spørgsmål til din evaluering.
Hvis du alligevel skulle ønske at være anonym, bruger du blot den nederste formular.

Formular til Ris og Ros kassen:

Den anonyme Ris og Ros kasse:

Fredag kommer palmen hjem til Jyderup igen og det fejre vi på bedste Costa del Jyderup manér! Lørdagen er dagen hvor små og store virksomheder viser alt det de har at byde på frem, og vi har også en plads til dig til årets Smag på Jyderup. Book din bod længere nede på siden og bak op om denne store begivenhed! Byens butikker holder åbent begge dage fra kl. 10.00 – 22.00.

Vi er så heldige at Danish Outdoor Festival har forelsket sig i Jyderup og vores flotte natur! Festivalen som vil rumme 8000 gæster omkring den gamle campingplads og rundt om Skarresø tilbyder gratis adgang hele weekenden. Den løber af stablen sidste weekend i april måned – 28. 29. og 30. og i Jyderup Erhvervsforening er vi SÅ klar med feststemning og en masse aktiviteter nær Skarridsøgade både fredag og lørdag.

Costa del Jyderup – fredag d. 28. april

Palmen har sovet vinterhi et omsorgsfuldt sted -og er atter klar til at pryde temapladsen ved Café Forsinket.

Sæt allerede X i kalenderen fredag d. 28. april kl. 16.00 – 20.00 og invitér alle dine venner: facebook begivenhed

Traditionen tro er der dresscode – Hawaii tema fylder hele pladsen, så find din blomsterkrans, hawaii skjorte eller stråhat frem fra gemmerne.

Vi ses!

Smag på Jyderup – lørdag d. 29. april

Kom til Smag på Jyderup lørdag d. 29. april fra kl. 12.00 – 22.00!

Buslommen spærres af og fyldes med mange fantastiske boder og det store festtelt sættes atter op og inviterer til massere af børne – og voksenhygge på Super Brugsens p-plads.

Byens butikker holder åbent (fredag og lørdag) fra til kl. 10.00 – 22.00.

Alle virksomheder skal vises frem, og vi håber derfor at du vil gøre ligesom alle de andre: Book din bod allerede i dag!

Praktisk information:

Program

Gratis stand til byfesten og lystændingsfesten mm.

Vi samler byens erhvervsvirksomheder, forretninger og borgere i et stærkt fællesskab, når vi gennemføre festlige aktiviteter i byen, der kan medvirke til vækst hos med­lemmerne. Det er ved disse aktiviteter, at stande/telte/boder er gratis for vores medlemmer. 

Det er vigtigt, at alle virksomheder i Jyderup står sammen og bakker op om udviklingen af Jyderup, hvis Jyderup fortsat skal have et godt handels- og erhvervsliv. Ved at stå sammen, kan vi bedst muligt være med til at påvirke udviklingen i den retning, vi ønsker.

Book en stand

Er du medlem af Jyderup Erhvervsforening?

Ved indsendelse af kontaktoplysninger accepteres

Årshjul 2024 for byaktiviteter

Fastelavn

Lørdag d. 10. februar 2024 på Fredslundsplads - DELTAG

Danish Outdoor Festival i byen

Weekenden d. 26. og 27. April 2024 - Book bod

Sankt Hans

Søndag d. 23. Juni 2024

Byfest

Lørdag d. 7. september 2024

Halloween

Udsmykning uge 42 - 45

Julebelysning

Udsmykning uge

Lystændingsfest

Fredag d. 29. november 2024

Næste aktivitet » DOF 2024